Aflăm de la Poliţie

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on aprilie 15, 2013 with No Comments

Depistaţi la furat de motorină

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Pâncota, au fost sesizaţi de către un bărbat de 43 ani din Pâncota, despre faptul că persoane necunoscute au încercat să-i sustragă motorină din rezervorul unei autoutilitare DAF, parcată pe raza localităţii Pâncota.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au găsit abandonate 8 bidoane goale din plastic de 30 l fiecare şi un autoturism VW Passat în care se aflau mai multe scule care ar fi putut fi folosite la sustragerea de combustibil.

Poliţiştii au reuşit în scurt timp identificarea principalilor suspecţi în această cauză, în persoana lui G. ŞTEVIŢĂ de 31 ani şi I. MARIUS de 28 ani.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt.

 Sancţionat pentru transport ilicit de material lemnos

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Pecica l-au depistat în trafic pe F. MARIAN de 35 ani dinArad, care a transportat cu o autoutilitară marca IVECO, cantitatea de 7 m.st. material lemnos, fără acte de provenienţă.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 171/2010 cu amendă în valoare de 3.000 lei, materialul lemnos fiind ridicat în vederea confiscării.

Prinse în flagrant la  furat din magazin

La sfârşitul săptămânii trecute poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie au prins în flagrant mai multe persoane care au furat bunuri dintr-un magazin.

Astfel, C. STELA de 17 ani, C. FLORENTINA de 18 ani, şi B. FLORINA de 18 ani, au fost depistate în timp ce au sustras alimente de pe rafturile unor magazine situate în incinta unui complex comercial dinArad.

Prejudiciul cauzat, în valoare totală de aproximativ 270 lei, a fost recuperat, pe numele celor trei tinere fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 Prinşi furând capace de canal

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică i-au depistat pe T. Claudiu de 35 ani şi B. Dan de 28 ani, ambii din Arad. În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că aceştia au sustras două capace de canal, din spatele unor blocuri situate în cartierul Confecţii, dinArad. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, cei doi bărbaţi fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calif

Accident grav

În data de 13 aprilie a.c., în jurul orelor 03.30, pe DN 79, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea gravă a unui bărbat în vârstă de 44 ani.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că în timp ce a condus un autoturism Dacia Sandero, din direcţia Oradea către Arad, B. HADRIAN de 44 ani din Oradea, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, în momentul în care a ajuns la sensul giratoriu din Grădişte şi s-a răsturnat cu autoturismul pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto. Poliţiştii continuă cercetările.

· Alte activităţi

În urma controalelor efectuate agenţii de poliţie rutieră au aplicat 83 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regulilor de circulaţie în valoare de  11.220 lei, au aplicat 68 puncte de penalizare, au reţinut 5 permise de conducere şi un 3 certificate de înmatriculare.

Agenţii de ordine publică au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale în  valoare de 9.320 lei, au aplanat 7 conflicte, au verificat 10 sisteme de pază şi au efectuat 19 controale.

 

 

No Comments

Comments for Aflăm de la Poliţie are now closed.