Aflăm de la Poliţie

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on aprilie 12, 2013 with No Comments

Acţiune pentru  prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicit

Poliţiştii au constatat 21 de infracţiuni şi au aplicat aproximativ 450 de sancţiuni contravenţionale.

Timp de trei zile, sub coordonarea Serviciului de Investigare Fraude, s-au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicit. Acţiunile s-au desfăşurat atat în municipiul Arad şi cele 9 oraşe, cât şi în mediul rural.Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 21 de infracţiuni şi pentru neregulile constatate  s-au aplicat 447 de  sancţiuni contravenţionale. Au fost ridicate in vederea confiscării,  aproximativ 15.000 ţigarete , 720 g tutun vrac, zeci de kilograme de cafea, produse alimentare (zahăr orez, făină etc), dulciuri şi produse de igienă. De asemenea au fost depistate şi reţinute în vederea confiscării 22,5 litri dealcool, 320 kg fier şi 22,5 mc lemn.

Valoarea bunurilor reţinute în vederea  confiscării  este de aproximativ 14.000 lei.

Acţiunile pentru prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicit  vor continua şi  vor fi intensificate, având în vedere  apropierea  sărbătorilor pascale.

Prins în timp ce încerca să fure fier vechi

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică au depistat un bărbat care încerca să sustragă fier vechi, din incinta  unei fostei fabrici de textile, din municipiul Arad. D. Petru de 57 ani din Secusigiu, a fost prins, in jurul orelor 20.50, în timp ce a incercat sa sustraga fier vechi, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cerectare penală sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativă de furt calificat.

Accident rutier pe DN 7

În data de 11 aprilie a.c., pe DN 7, în judeţul Arad, a avut loc un accident în care au fost imlpicate două autotrenuri.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că,  jurul orelor 20.30 pe DN 7, in afara localitatii Toc,  în timp ce I. ION, de 48 ani din Ialomita,  a condus  un cap tractor marca Daf, din directia Arad-Deva,  datorită oboselii,  a adoarmit la volan si  a patruns pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu un autotren marca Volvo condus regulamentar de către V. DIMITAR de 44 ani din Slovenia. In urma producerii accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara şoferului din Ialomiţa.

Urmare a coliziunii, cele doua autoutilitare au fost rasturnate pe partea carosabila, traficul fiind blocat pe DN 7 circa 3 ore si 30 minute.

Până la deblocarea drumului, s-a luat masura devierii traficului rutier in localitatea Savarsin judetAradsi in localitatea Sacamas judet Hunedoara cu sprijinul Serviciului Rutier Hunedoara.

Alte activităţi

În urma controalelor efectuate agenţii de poliţie rutieră au aplicat 89 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regulilor de circulaţie în valoare de  12.500 lei, au aplicat 78 puncte de penalizare, au reţinut 4 permise de conducere şi un 2 certificate de înmatriculare.

Agenţii de ordine publică au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale în  valoare de 8400 lei, au aplanat 6 conflicte, au verificat 9 sisteme de pază şi au efectuat 24 controale.

No Comments

Comments for Aflăm de la Poliţie are now closed.