Aflăm de la Poliţie

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on februarie 21, 2013 with No Comments

Sancţiuni contravenţionale de 7000 de lei pentru transportatorii de material  lemnos

Poliţiştii arădeni au depistat în ultimele 24 de ore mai multe transporturi ilegale de material lemnos.

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică l-au depistat pe I. Gheorghe de 27 ani, din Zăbrani, care transporta cu  un autovehicul, cantitatea de 11 metri steri lemn de foc, fără documente de transport.

A fost depistat de asemenea, O. Teodor de 43 ani, din cadrul Ocolului Silvic Lipova, care a expediat cantitatea de 6 metri cubi de lemn de foc, fără documente legale de provenienţă şi transport, iar poliţiştii Secţiei nr. 2 poliţie rurală Pecica, l-au depistat pe S. Adrian de 27 ani, din Săvârşin, care a transportat cantitatea de 8,8 metri steri de material lemnos, fără a putea prezenta acte de provenienţă legală.

Conform Legii nr. 171/2010, cei trei bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în valoare totală de 7000 lei, iar materialul lemnos a fost reţinut în vederea confiscării.

· Cercetaţi pentru că furat câinii unor localnici

Poliţiştii din cadrul Postul de poliţie Pilu au depistat doi adolecenţi care sunt suspectaţi că au sustras trei câini, rasa ogar, din curtea a trei localnici.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în perioada 20-21.01.2013,  C. F., de 16 ani şi C. A., de 15 ani, ambii din comuna Pilu, au sustras din curtea a trei localnici, trei ogari.

Împotriva celor doi suspecţi a fost începută urmarirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cercetat pentru furt

Poliţiştii de la Postul de poliţie Felnac au identificat un bărbat suspectat că a furat o roabă şi o butelie aparţinând unui bărbat din Felnac.

Urmare a cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că în luna mai 2012, L.Ionel, de 35 ani din Arad, a sustras o roabă şi o butelie aragaz, aparinân lui F. Jiva din Felnac.

Pe numele bărbatului au fost întocmite actele premergătoare săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Alte activităţi

În urma controalelor efectuate agenţii de poliţie rutieră au aplicat 82 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regulilor de circulaţie în valoare de 18.500 lei, au aplicat 75 puncte de penalizare, au reţinut 3 permise de conducere şi  două certificate de înmatriculare.

Agenţii de ordine publică au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale în  valoare de 9.500 lei, au aplanat 6 conflicte, au verificat 89 sisteme de pază şi au efectuat 10 controale.

 

 

 

No Comments

Comments for Aflăm de la Poliţie are now closed.