Adrian Todor: „Fac un apel public către primarul Bibarț să rezolve problema parcurilor din cartierul Aurel Vlaicu“

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on septembrie 06, 2019 with No Comments

Deputatul PSD Adrian Todor lansează un apel public, adresat primarului interimar Călin Bibarț, prin care solicită rezolvarea de urgență a problemei spațiilor verzi și a locurilor de joacă din cartierul Aurel Vlaicu, care în acest moment sunt aproape inexistente.

                           „Fac un apel public către primarul interimar al municipiului Arad, Călin Bibarț, în încercarea de a rezolva problema spațiilor verzi și a locurilor de joacă din cartierul Aurel Vlaicu. Lipsa parcurilor este o problemă acută pentru cetățenii din această parte a orașului, care au ajuns să se plimbe seara, cu animalele de companie, printre mormintele din cimitirul Eternitatea, pentru că în zonă nu există niciun parc, nicio zonă verde. În același timp, copiii din cartierul Aurel Vlaicu sunt nevoiți să se joace printre mașini, pe beton, în parcările blocurilor, pentru că în ultimii 16 ani, Primăria Arad nu a fost preocupată de înființarea unor noi locuri de joacă, de noi parcuri sau terenuri de sport. Ba din contră, în acești ani am asistat la distrugerea spațiilor verzi și a terenurilor de sport, iar ultimul caz l-am întâlnit zilele trecute în Bujac, unde m-am deplasat împreună cu consilierul local municipal Flavius Filip, pentru a discuta cu cetățenii de pe strada Măgurei. În absența unor locuri special amenajate de joacă, copiii sunt obligați să se joace direct pe beton, o situație care pune în pericol sănătatea celor mici. A existat în trecut un miniparc în zonă, pe care însă autoritățile locale l-au desființat fără prea multe explicații. Colegul meu Flavius Filip a și depus o sesizare la nivel de primărie, pentru a semnala aceste aspecte deosebit de grave, solicitând rezolvarea de urgență a problemei. Reamenajarea acelui miniparc poate fi un prim pas, mic ce e drept, pentru rezolvarea problemei spațiilor verzi din cartier. În jurul blocurilor, primăria poate identifica și alte terenuri, pe care să le reamenajeze pentru joacă, pentru relaxare, în funcție de cum permite fiecare zonă. Sper ca primarul Bibarț să fie mai receptiv decât predecesorul său la problemele cetățenilor din cartierul Aurel Vlaicu, care plătesc și ei impozite și taxe și merită mai mult respect din partea autorităților locale“, declară deputatul PSD Arad Adrian Todor.

 Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Adrian Todor: „Fac un apel public către primarul Bibarț să rezolve problema parcurilor din cartierul Aurel Vlaicu“ are now closed.