Adrian Butunoi (PSD): „Clona lui Falcă merită titlul de bufon al politicii arădene“

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on august 21, 2018 with No Comments

Vicepreședintele CJA Sergiu Bîlcea e într-o continuă goană după imagine. Fiind la nivelul genunchiului broaștei în sondajele de opinie, vicele liberal s-a gândit că ar fi bine să-l atace pe senatorul de Arad Mihai Fifor, în speranța că va reuși să mai adune câțiva admiratori.

„Clona lui Falcă din CJA, Sergiu Bîlcea, merită din plin titlul de bufon al politicii arădene. Nu contenește să ne uimească zi de zi cu ieșirile sale în decor. Bîlcea e peste tot, se pricepe la toate, de la pesta porcină la modul în care trebuie să intervină jandarmii, de la cursul ROBOR la politică externă. În curând o să aflăm că a fost pe lună sau că a descoperit algocalminul.

Ultima găselniță a lui Bîlcea, în goana după imagine, a fost să-i răspundă senatorului Mihai Fifor, deși ministrul Apărării nu l-a întrebat nimic. Cu alte cuvinte, bufonul PNL Arad s-a băgat ca musca-n lapte, cum spune o veche vorbă românească.

Domnule Bîlcea, râd colegii de dumneavoastră, de eforturile pe care le faceți zi de zi pentru a-l copia fără succes pe tătucul Falcă, de ieșirile amuzante pe care le aveți, din dorința disperată de a trece în sondaje de genunchiul broaștei. Ar fi bine să vă uitați în istoria PDL/PNL Arad să vedeți ce s-a întâmplat cu ceilalți bufoni care au prestat la curtea regelui Falcă. Toți sunt la lada de gunoi a istoriei politicii arădene.

Dacă tot vreți atât de mult să ajungeți un politician respectat, îmi permit să vă dau un sfat: lăsați demagogia deoparte și apucați-vă să faceți lucrul pentru care sunteți plătit cu sume imense lună de lună, din banii cetățenilor. Reparați drumurile județene, astfel încât să nu mai moară oameni din cauza gropilor. Opriți calvarul alb de pe Seleuș-Pâncota, până nu îmbolnăviți arădenii. Reabilitați drumurile pentru care aveți finanțare din partea Guvernului României. Rezolvați problema spitalelor și nu mai așteptați să o rezolve ONG-urile și arădenii. Administrați cum se cuvine județul Arad și cu siguranță cetățenii vă vor da votul și în 2020. Cu atitudinea de astăzi, de bufon al lui Falcă, în 2020 riscați să ajungeți alături de cei care au ocupat acest post înaintea dumneavoastră, adică pe tușă, cum se spune în fotbal“, declară consilierul județean PSD Adrian Butunoi.

No Comments

Comments for Adrian Butunoi (PSD): „Clona lui Falcă merită titlul de bufon al politicii arădene“ are now closed.