Administraţia Fondului pentru Mediu lansează noul program „Rabla pentru sobe”

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on ianuarie 18, 2024 with No Comments

Rabla pentru sobe, noul program de finanţare care va fi derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu anul acesta, facilitează achiziționarea de aparate pentru încălzirea locuințelor.

„Programul se adresează solicitanţilor din 27 judeţe din zona montană, definită conform Legii muntelui nr. 197/2018. Finanţarea se acordă unui solicitant de finanțare în procent de 70% din valoarea cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 10.000 lei, inclusiv TVA, pentru fiecare aparat de încălzire care deserveşte o locuință. Sunt eligibile aparatele pentru încălzirea locuințelor, alimentate cu combustibil solid sub forma lemnelor pentru foc, a peleților și a brichetelor, respectiv: sobe; termosobe; șeminee; termoșeminee! a declarat deputatul Glad Varga, membru în comisia pentru mediu şi echilibru ecologic

Ghidul de finanțare a Programului privind acordarea de sprijin în vederea achiziționării de aparate pentru încălzirea locuințelor, pentru localitățile din zona montană a fost pus în dezbatere publică pe pagina web a MMAP, secţiunea Transparenţă: https://www.mmediu.ro/categorie/transparenta/10 şi puteţi transmite observaţii şi completări până la 30 ianuarie 2024.

 

No Comments

Comments for Administraţia Fondului pentru Mediu lansează noul program „Rabla pentru sobe” are now closed.