activitatea de evaluare a Comisiei pentru Protecția Copilului Arad și cea a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap se vor întrerupe temporar

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , ,

Published on iunie 19, 2018 with No Comments

În perioada 16 iulie – 10 august 2018 va fi întreruptă activitatea de evaluare a Comisiei pentru Protecția Copilului Arad, cât și cea a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap, întrunirea în ședință fiind supendată în acest interval.

Întreruperea nu va afecta în niciun fel activitatea de finalizare a dosarelor de încadrare în grad de handicap, verificarea documentelor justificative aduse de beneficiari, persoane cu dizabilităţi, cea de verificare şi programare a dosarelor. Cei interesați în depunerea dosarelor de (re)evaluare trebuie să respecte termenele legale pentru soluționarea acestora, specificate în certificatul de încadrare în grad de handicap şi pentru ca aceștia să poată beneficia de continuitatea drepturilor prevăzute de lege.

Programul cu publicul al Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, al Serviciului de Evaluare Complexă a Copilului, cât și al Serviciului Secretariatul Comisiei de Protecția Copilului rămâne neschimbat, respectiv de luni până joi, între orele 08 şi 16. 30, iar vineri între orele 08.00-14.00.

 

 

No Comments

Comments for activitatea de evaluare a Comisiei pentru Protecția Copilului Arad și cea a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap se vor întrerupe temporar are now closed.