Acțiunea de curățenie stradală s-a desfășurat fără probleme

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: ,

Published on iulie 06, 2021 with No Comments

 

În cursul serii de luni, în intervalul orar 18:00-01:30, Primăria Municipiului Arad a derulat împreună cu operatorul de salubrizare o acțiune de spălare a străzilor, tronsonul vizat fiind partea dreaptă a Bulevardului Revoluției din dreptul străzii Gheorghe Lazăr până în zona Podgoria.

Direcția Generală Poliția Locală Arad a contribuit, cu șase echipaje care au securizat zona de acțiune cu garduri inscripționate si autospeciale cu semnalele luminoase în funcțiune și au dirijat circulația pe străzile adiacente, în vederea fluidizării traficului rutier.

Activitatea s-a desfășurat cu avizul Comisiei de Sistematizare din cadrul PMA.

Au fost spălate semafoarele, trotuarele și carosabilul, iar 9 autovehicule ai căror utilizatori nu au dat curs solicitării de a nu staționa în zonă, îngreunând activitatea operatorilor de salubrizare, au fost ridicate de pe carosabil în timpul igienizării locațiilor unde erau parcate.

Acțiunea va continua, iar DGPL Arad recomandă șoferilor să ocolească zonele cu lucrări, pe rute alternative. De asemenea, adresează celor care locuiesc în zonele menționate de comunicatele PMA privind salubrizarea stradală rugămintea să se conformeze solicitărilor de a nu parca pe acele trasee, în intervalele orare anunțate (prin  mass media, notificări în parbriz și informarea asociațiilor de proprietari din zonă). În aceste condiții, echipele de salubrizare vor avea o productivitate sporită. În cursul acestei seri, curățenia stradală va continua pe partea opusă a Bulevardului Revoluției.

 

 

 

No Comments

Comments for Acțiunea de curățenie stradală s-a desfășurat fără probleme are now closed.