Acordul de Parteneriat pentru înființarea unei Comisiei Economice Consultative și a unui Birou Unic de Avizare.

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: ,

Published on aprilie 28, 2022 with No Comments

Consiliul Județean Arad, alături de alte 29 de consilii județene, a semnat cu Uniunea Națională a Patronatului Român ( UNPR) Acordul de Parteneriat pentru înființarea unei Comisiei Economice Consultative și a unui Birou Unic de Avizare. Rolul acestei comisii este derularea unui dialog permanent între mediul de afaceri și administrația publică locală.

„Consider oportună înființarea Comisiei Economice Consultative de către administrația județeană și semnarea unui protocol de colaborare între UAT Județul Arad, prin Consiliul Județean Arad, și reprezentanți ai unor U.A.T.- uri din județul Arad, ai mediului de afaceri, ai mediului universitar și reprezentanți ai Camerei de Comerț Industrie și Agricultură a Județului Arad, pentru atragerea de noi investitori în vederea promovării intereselor economice ale Județului Arad”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Consiliul Județean Arad își dorește să aibă rolul de liant între instituții, organizaţii şi potențiali parteneri, pentru diseminarea de informații în ceea ce priveşte identificarea de noi parteneri de colaborare. Protocolul va intra în vigoare imediat după semnarea lui, fiind încheiat pe o perioadă nedeterminată.

 

 

 

No Comments

Comments for Acordul de Parteneriat pentru înființarea unei Comisiei Economice Consultative și a unui Birou Unic de Avizare. are now closed.