Abonamente, bilete și facilități la UTA pentru noul sezon

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 08, 2021 with No Comments

Doar zece zile ne mai despart de debutul UTA-ei în noul sezon fotbalistic, acesta urmând să aibă loc duminică, 18 iulie, de la ora 18.30, pe teren propriu, contra celor de la Farul Constanța, fosta Viitorul, echipă cu Gică Hagi din nou pe bancă.

Evenimentul este așteptat cu nerăbdaree de fanii alb-roșii, care vor avea acces în premieră la un meci oficial al favoriților pe noua arenă „Francisc Neuman”, inaugurată vara trecută, dar închisă în contextul pandemiei de coronavirus.

Autoritățile deschid stadioanele în România doar la jumătate din capacitatea lor, iar spectatorii trebuie să fie vaccinați, ori testați negativ anti-COVID.

În acest sens, conducerea „Bătrânei Doamne” va crea facilități pentru fanii nevaccinați, urmând să le asigure testări rapide la un preț foarte mic, de aproximativ 20 de lei. Iată și comunicatul official emis de club:

„Clubul UTA dorește să vină în sprijinul suporterilor care se întreabă cum se va desfășura accesul la meciurile de pe Arena Francisc Neuman în viitorul sezon al primei ligi.

În cazul în care actualul context pandemic persistă, conform normelor în vigoare, este permis accesul publicului într-un procent de 50% din capacitatea stadionului, până la anunțarea unor noi măsuri de relaxare.

Prioritate au abonații clubului, iar accesul, atât pentru posesorii de abonamente cât și pentru cumpărătorii de bilete (în limita locurilor disponibile după încheierea vânzării de abonamente) este permis pentru:

* Persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

* Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore

* Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2

Clubul va asigura teste antigen pentru toți doritorii, la un preț mult sub cel al pieței, pe care îl estimăm a fi cifrat în jurul sumei de 20 de lei.

În săptămâna fiecărui meci, în timp util, vom anunța protocolul complet de acces”

După perioada de grație oferită vechilor abonați pentru a-și reînnoi abonamentele, la Arena Francisc Neuman se deschide procedura vânzării noilor abonamentelor, după următorul program:

  • 8 iulie – 14 iulie 2021: între orele 11:00 – 13:00 și 17:00 – 19:00.
  • sâmbătă, 10 iulie 2021: orele 10:00 și 13:00.
  • duminică, 11 iulie – închis.

Există și varianta ONLINE, la adresa uta.iabilet.ro.

Prețurile pentru sezonul 2021 – 2022 sunt:

Tip abonament                 Preț

VIP                                   2.000 lei

Tribuna I                           600 lei

Tribuna II                          450 lei

Peluze                              300 lei

Clubul a stabilit și tarifele biletelor de acces la meciurile din campionatul 2021-2022 al Ligii I.

Preț bilet tribuna I: 40 de lei

Preț bilet tribuna II: 30 de lei

Preț bilet peluze: 20 de lei

 

No Comments

Comments for Abonamente, bilete și facilități la UTA pentru noul sezon are now closed.