A treia ediție a Convenției Bisericilor Râul Trezirii.

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on ianuarie 29, 2015 with No Comments

Centrul Creștin Râul Trezirii organizează cea de-a treia ediție a Convenției Bisericilor Râul Trezirii.

Evenimentul va avea loc în perioada 31 ianuarie-1 februarie 2015, la sediul din Arad al Bisericii Râul Trezirii, Calea Aurel Vlaicu, nr.41-43, vis-a-vis de Stadionul UTA.

Sâmbătă, 31 ianuarie de la orele 17.00, toți paticipanții sunt așteptați la sediul Bisericii Râul Trezirii. Manifestarea va continua duminică, 1 februarie, de la orele 10-13 și 18-21.

În cadrul evenimentului vor fi hirotoniți (ordinați) un diacon și un prezbiter. Duminică seara la Convența Bisericilor Râul Trezirii, în premieră, va fi lansată Uniunea Bisericilor Penticostale și Independente ale Trezirii. Invitații speciali sunt pastorii Răzvan Mihăilescu, Lucian Chiș, Ioan Caba și Bob Schmidt. Închinarea va fi condusă de echipa de închinare de la Râul Vieții București și de echipa de laudă și închinare de la Biserica Râul Trezirii Arad.

„Suntem bucuroşi de oportunităţile pe care Dumnezeu ni le dă de a răspândi viziunea trezirii. De aceea dorim ca şi anul acesta să avem un timp de sărbătoare în care să ne adunăm de pretutindeni şi să-i mulţumim Tatălui Ceresc pentru minunatele lucrări pe care le face în mijlocul nostru. Biserica Râul Trezirii s-a extins și acum are filiale în țară și în străinătate. La Convenție, accesul este liber pentru toți cei ce doresc să celebreze cu noi. Îi așteptăm să vină cu drag” a declarat Samuel Caba, organizatorul evenimentului.

Întreg programul Convenției va fi transmis în direct, pe pagina web www.raultrezirii.ro

No Comments

Comments for A treia ediție a Convenției Bisericilor Râul Trezirii. are now closed.