A semnat și Postolachi

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 20, 2022 with No Comments

„Telenovela” Postolachi a luat sfârșit azi, finalul fiind unul fericit pentru UTA, care a reușit înregimentarea oficială a puternicului atacant basarabean.

Virgiuliu Postolachi a făcut alături de „Bătrâna Doamnă” o mare parte a cantonamentului de la Rogla, evoluând și în amicale, iar Ilie Poenaru a insistat pentru aducerea lui. Anumite chichițe birocratice au blocat transferul, dar „ițele” au fost până la urmă deslușite, iar azi contractual a fost semnat.

Clubul a postat și un anunț official.

„Atacantul moldovean Virgiliu Postolachi a semnat astăzi cu UTA. Clubul nostru îşi asumă plata indemnizaţiei de formare a jucătorului în vârstă de 22 de ani, născut pe 17 martie 2000. Acesta a efectuat stagiul de pregătire de la Rogla împreună cu echipa condusă de Ilie Poenaru, iar astăzi a semnat pentru o perioadă de doi ani cu UTA. Jucătorul naţionalei Moldovei a crescut la Academia celor de la Paris Saint-Germain, acolo unde a evoluat la toate grupele de vârstă. A debutat pentru echipa de seniori a parizienilor într-o partidă amicală în 2019 contra celor de la Dinamo Dresda, când a şi marcat un gol.

A mai trecut pe la Lille, Vendsyssel FF şi Mouscron, echipă de la care a ajuns la Arad. Pentru naţionala de seniori a Moldovei a disputat trei meciuri.

Îi urăm bun venit şi cât mai multe goluri în tricoul roş-alb!”

No Comments

Comments for A semnat și Postolachi are now closed.