A început AR-MEDICA! (FOTO)

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 06, 2014 with No Comments

Cea de-a XXI-a ediție a evenimentul internațional de medicină – AR-MEDICA a început astăzi la EXPO Arad. Cei mai importanți actori din industria medicală și-au dat întâlnire cu ocazia conferinței oficiale de deschidere a evenimentului.

În cadrul festivităților au participat oficialităţi judeţene, cadre universitare, cadre medicale, studenți, precum și publicul larg.

Mă simt onorat ca astăzi să dau startul evenimentului internațional de medicină – AR-MEDICA, în calitate de vicepreședinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad și gazdă a expoziției. Anul acesta sărbătorim 21 de ani de AR-MEDICA, 21 de ani de susținere a industriei medicale din țară și străinătate și 21 de ani de performanță în organizare de evenimente, aici, la EXPO Arad. AR-MEDICA 2014 adună laolaltă 4 țări, peste 100 de expozanți, o suprafață de expunere de 2.500 de mp și 5 săli de conferințe. Toate acestea pentru a oferi publicului un eveniment la standarde europene”, a declarat la festivitatea oficială Gheorghe Leucuța, vicepreședinte al CCIA Arad.

În cadrul evenimentului se va organiza un bogat program de conferințe, în colaborare cu partenerii CCIA Arad. Partea de educație promovată în cadrul AR-MEDICA reprezintă o sursă esenţială de informare pentru reprezentanţii sistemului de sănătate, atât din mediul public, cât şi din cel privat, venind în întâmpinarea cadrelor de specialitate.

În ceea ce privește latura  expozițională a evenimentului, cele peste 100 de firme participante pun la dispoziția publicului vizitator o ofertă inedită de tehnologie şi aparatură destinată facilitării şi îmbunătăţirii actului medical.

Noutatea ediției din 2014 AR-MEDICA o reprezintă Salonul de Medicină Veterinară, în premieră pentru eveniment.

Ce puteți găsi la AR-MEDICA?  

Aparatură, echipament și instrumentar medical, produse farmaceutice, medicină naturistă și alternativă, ortopedie, optică, aparatură de laborator, servicii medicale, clinici private, maternități, laboratoare clinice, transport medical, estetică medicală și fitness, medicamente pentru medicina veterinară, echipamente și aparate pentru tratamente cosmetice, aparatură recuperatorie, turism medical, IT medical, produse cosmetice și echipamente, estetică și îngrijire corporală, precum și cele mai noi metode în materie de înfrumusețare, publicații, site-uri și cărți de specialitate, servicii conexe.

Evenimentul este deschis publicului de joi, 6 noiembrie 2014, până sâmbătă, 8 noiembrie 2014, de la 10:00 la 18:00.

[nggallery id=234]

 

 

No Comments

Comments for A început AR-MEDICA! (FOTO) are now closed.