A furat un autoturism

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 13, 2018 with No Comments

Polițiștii orașului Sebiș au identificat un tânăr, bănuit de furtul unui autoturism.

Polițiștii cercetează un tânăr de 19 ani, din localitatea Bârsa, care, în noaptea de 06/07 septembrie a.c., ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale de pe raza localității Sebiș, de unde ar fi sustras un autoturism pe care l-ar fi condus și ulterior abandonat pe o stradă din localitatea Prunișor.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a tânărului în cauză, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 151 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 90.000 de lei.

Dintre acestea, 17 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 134 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 2 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

 

No Comments

Comments for A furat un autoturism are now closed.