A furat un autoturism

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on decembrie 03, 2018 with No Comments

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat pentru furtul unui autoturism.

Polițiștii cercetează un bărbat de 54 de ani, din Arad, care, în seara zilei de 2 decembrie a.c., profitând de neatenția proprietarului, ar fi sustras un autoturism din fața unui local din Piața Avram Iancu, pe care l-ar fi condus apoi pe raza municipiului. În urma cercetărilor efectuate, autoturismul a fost depistat la scurt timp pe Bulevardul Revoluției, fiind identificat și autorul faptei.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, polițiștii continuând documentarea activității infracționale a celui în cauză.

S-a accidentat în timp ce conducea fără permis

Polițiștii Biroului Rutier cercetează un bărbat pentru conducere fără permis.

Polițiștii cercetează un bărbat de 56 de ani, din Arad, care, în seara zilei de 1 Decembrie a.c., a condus un moped pe strada Veneției din municipiu, iar la intersecția cu strada Marnei nu a respectat semnificația indicatorului rutier „cedează trecerea”, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 43 de ani, din Arad.

În urma coliziunii a rezultat rănirea ușoară a conducătorului mopedului, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutier

Minori cercetați pentru furt

Polițiștii orașului Pâncota cercetează doi minori care au sustras un telefon mobil.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi minori -un  băiat de 17 ani și o tânără de 15 ani, ambii din Pâncota- care, în data de 25 septembrie a.c., ar fi sustras un telefon mobil din incinta unei săli de sport de pe raza localității.

Prejudiciul, în valoare de 1.500 de lei, a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind documentată în continuare activitatea infracțională a celor doi.

Infracțiuni rutiere

 Polițiștii rutieri cercetează o tânără și un bărbat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii Secției nr. 2 Micălaca au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute,  o tânără de 19 ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Nicolae Titulescu. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul este neînmatriculat, valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii fiind expirată din 20 octombrie a.c..

Polițiștii orașului Sântana au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, un tânăr de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele celor doi conducători auto au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 Au furat din supermarket

Polițiștii arădeni cercetează o femeie și un bărbat pentru furt.

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu cercetează o femeie de 73 de ani, din Arad, depistată în flagrant delict în timp ce sustrăgea băuturi alcoolice din incinta unui supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu.

Tot în flagrant delict a fost depistat un tânăr de 30 de ani, din Arad, în timp ce sustrăgea bunuri nealimentare din incinta unui alt supermarket de pe strada Clujului, din municipiu.

Prejudiciul total, în valoare de aproximativ 150 de lei, a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 72 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 290 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 112.000 de lei.

Dintre acestea, 82 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 208 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 20 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

 

 

 

No Comments

Comments for A furat un autoturism are now closed.