A condus sub influența alcoolului

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on iulie 13, 2018 with No Comments

Polițiștii Biroului Rutier cercetează un bărbat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 47 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constituției din municipiu, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,56 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului.

 

Polițiștii rutieri în acțiune

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 190 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 75.000 de lei.

Dintre acestea, 37 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 153  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 19 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

No Comments

Comments for A condus sub influența alcoolului are now closed.