Desavoia – acțiune caritabilă

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on decembrie 29, 2016 with No Comments

desavoia-acu-77

A devenit deja o tradiție ca imediat după Sărbătoarea Crăciunului, la Baza Desavoia,  lumea fotbalistică arădeană să se reunească pentru o cauză nobilă. Totul la iniţiativa lui Flavius Măduţa, având alături prieteni și colaboratori cu suflet mare.

Și în acest an, împreună cu căpitanul UTA-ei, Alin Gligor, și gazdele de la Baza Sportivă, Cristi Lăzău și Cristi Barna, opt echipe au participat la un turneu de mini-fotbal, având ca scop strângerea de fonduri pentru micuța Sara Ana Maria Ruști. Aceasta a suferit un accident la vârsta de 1 an și 10 luni, iar de atunci a fost diagnosticată cu encefalopatie hipoxic ischemică, cu paralizie cerebrală.

Chiar dacă rezultatele au fost mai puțin importante, să precizăm doar că întrecerea a fost câștigată de ACU (foto), în formula Leric – Lung, Nistor, N. Varga, Bogoșel, Hlistei, Rus, Oprean și Ciobu (plus managerul Silviu Turc), după o finală cu „Sara Friends”.

Momentul cel mai important a fost cel al licitației, unde au fost oferite doritorilor 13 tricouri cu numele unor fotbaliști de top din România, printre care și câțiva arădeni, plus un tricou al UTA-ei. Este vorba de: Bălgrădean, Trică, Claudiu Voiculeț, Herea, Llullaku, Cernat, Sânmărtean, Hlistei, Nagy, Florin Purece, Cristi Panin, Steliano Filip și Man. Cel mai bine s-a vândut tricoul lui Lucian Sânmărtean, pentru 1.000 de lei, urmat de cel a lui Dennis Man, 600 de lei.

S-au strâns aproximativ 6.000 lei, dar majoritatea celor prezenți au contribuit și în afara licitației pentru micuța Sara.

***

Cei care doresc şi pot să o ajute pe Sara Ana Maria Ruști (6 ani) o pot face depunând în următoarele conturi:

RO42BTRL00201201R07364XX – în lei;

RO66BTRL00202201R07364XX – în dolari;

RO17BTRL00204201R07364XX – în euro (SWIFT BTRLRO22ARA).

Conturile sunt deschise pe numele tatălui fetiţei, Ruşti Augustin Florin, la Banca Transilvania, sucursala Arad, Str. Unirii, nr. 5.

Foto: facebook

 

No Comments

Comments for Desavoia – acțiune caritabilă are now closed.