703 scrisori la „Fii Moș Crăciun pentru o zi”!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on decembrie 21, 2023 with No Comments

Sute de copii și părinți au dat viață platoului din fața Consiliului Județean, în jurul bradului împodobit, miercuri seara. „Fii Moș Crăciun pentru o zi” este la ediția a doua, un proiect prin care copiii au fost încurajați să scrie scrisori iar arădenii încurajați să fie „spiriduși” în ajutorul Moșului.

„Fericirea copiilor și râsul lor vesel fac parte din magia Crăciunului! Când vezi atât de mulți copii bucuroși, știi că ai făcut o treabă bună! Au fost transmise 703 scrisori și ne bucurăm că toate au primit răspunsul așteptat. Dăruiește magia Crăciunului, Fii Moș Crăciun pentru o zi este un eveniment pornit de la ideea  de a aduce împreună oameni care dăruiesc, care știu că visul împlinit al unui copil înseamnă încredere în viitor. Am îmbrățișat împreună cu colegele din OFL această idee frumoasă și ne dorim să o transformăm într-o tradiție a Aradului de Crăciun! Le mulțumesc tuturor celor care au participat cu sufletul în primul rând la acest eveniment și s-au transformat în spiriduși buni într-o seară memorabilă, celor care l-au mediatizat și bineînțeles colegelor din OFL care au muncit multe zile pentru buna organizare!”, a spus Geanina Pistru, prim-vicepreședinte OFL la nivel național.

La prima ediție, copiii au transmis peste 500 de scrisori, anul acesta peste 700 iar doamnele din OFL își doresc ca anul viitor să facă fericiți și mai mulți copii!

 

No Comments

Comments for 703 scrisori la „Fii Moș Crăciun pentru o zi”! are now closed.