Dăm startul Zilelor Aradului 2022!

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: ,

Published on august 03, 2022 with No Comments

 

 

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului, Călin Bibarț, împreună cu directorul C.M.C.A., Dana Andreica, au anunțat evenimentele care vor avea loc în perioada 20-28 august, cu ocazia Zilelor Aradului, ediția 2022:

“Mă bucur că şi anul acesta am reuşit, cu un buget restrâns, să creăm evenimente frumoase pentru arădeni. Am încercat şi de această dată să ne axăm pe toate categoriile sociale, astfel încât toți arădenii să se simtă implicați în celebrarea oraşului.

Avem pregătite evenimente pentru copii, pentru seniori, pentru amatorii de fotbal, pentru cei ce iubesc fashion-ul, dar si pentru cinefili. Ca şi anul trecut, avem un eveniment dedicat unui caz social deosebit pentru care încercăm să dăm o mână de ajutor.

Concertele de muzică uşoară, folclorică şi clasică sunt nelipsite de la Zilele Aradului şi am încredere că vor fi pe placul arădenilor!” a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului.

Bugetul total pentru Zilele Aradului este de aproximativ 500.000 ron, cu 70% mai mic decât în anii trecuți, când bugetul era de 1,3 mil RON.

No Comments

Comments for Dăm startul Zilelor Aradului 2022! are now closed.