Ziua Internațională a copilului sărbătorită la Complexul „Curcubeu”

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on mai 31, 2017 with No Comments

Consiliul Local al municipiului Arad prin Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară a organizat un eveniment ocazionat de „ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI”, în data de 31 mai 2017. Acțiunea s-a desfășurat la centrul CURCUBEU, str. Cuza Vodă nr. 1. La această acțiune au participat peste 200 de copii de la şcolile arădene.

Cu această ocazie s-au organizat ateliere de lucru pentru copii – pictură pe față, modelare baloane, concursuri de desene, au avut loc mini-campionate de fotbal și de tenis de masă. Pe parcursul zilei a avut loc un program artistic la care au cântat și au dansat copiii din școli, trupa de dansuri Calimeno, grupul sportiv Mistral, trupa de dansuri de la centrul Curcubeu și alții.

Astăzi este o zi importantă pentru noi, o zi de sărbătoare tocmai pentru faptul că pe ai noștri copii, pe ai tuturor, îi sărbătorim într-o zi atât de specială. Atât noi ca și DDAC, cât și cadrele didactice și colaboratorii ne-am implicat tocmai pentru a sărbători cu tot dragul și din toată inima acești copilași minunați. În această acțiune sunt implicate mai multe școli, care au pregătit diverse programe și care vor veni pe la noi tocmai pentru ca interacțiunea și prietenia dintre copii să fie deplină. În ce privește copiii, nu există limite, bariere, probleme de origini sau de rang social. Ei se joacă și se iubesc necondiționat și acesta este un exemplu pentru noi toți, pentru societatea civilă. Iată că și noi avem de învățat la rândul nostru din ceea ce fac ei”, a declarat Oana Pârvulescu, director general al DDAC Arad.

La final s-au oferit premii – mingi, baloane, cornuri cu ciocolată, răcoritoare, diplome.Tânăra generație este viitorul comunității, ei reprezintă bucuria și entuziasmul.

Să le urăm împreună,

LA MULȚI ANI, COPII AI ARADULUI!!!”

No Comments

Comments for Ziua Internațională a copilului sărbătorită la Complexul „Curcubeu” are now closed.