„ZILELE ADMINISTRAȚIEI ȘIRIENE” un eveniment inedit (A)

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on aprilie 17, 2024 with No Comments

În organizarea Primăriei Comunei Șiria și a Consiliului Local Șiria a avut loc prima ediție a evenimentului intitulat „Zilele Administrației Șiriene” . Pe durata celor cinci zile de acțiune, sărbătoarea s-a încheiat cu un spectacol cultural de excepție, în cadrul căruia atmosfera a fost animată de cei doi mari actori ROMICĂ ȚOCIU și CORNEL PALADE, care au încântat publicul prezent în număr mare la Casa de Cultură „ Ioan Slavici” din Șiria.

Dacă tot a fost vorba despre administrație nu au lipsit membri din conducerea administrației județene, președintele CJ Arad Iustin Cionca, europarlamentarul Gheorghe Falcă, deputatul PNL Sergiu Bîlcea, consilierul județean Garofița Popa, care au răspuns „prezent” la invitația primarului comunei Șiria ing. Valentin Bot.

„Vreau să le mulțumesc pentru prezență tuturor cetățenilor comunei Șiria care au fost alături de noi pe durata acestui eveniment, invitaților speciali, președintelui CJ Arad Iustin Cionca, europarlamentarului Gheorghe Falcă, deputatului Sergiu Bîlcea și celor care ne-au întins o mână și ne-au ajutat în derularea primei ediții a „Zilelor Administrației Șiriene”. Pot spune că a fost o reușită și cu siguranță acest eveniment va deveni de-acum încolo o tradiție, o sărbătoare în comuna pe care o păstoresc de 20 de ani” a declarat primarul comunei Șiria ing. Valentin Bot

Totodată în fața locuitorilor comunei Șiria primarul ing. Valentin Bot și-a anunțat candidatura la încă un mandat de primar, în același timp anunțând și lista cu echipa sa de consilieri locali.

 

„În cadrul acestei sărbători, în fața concetățenilor mei, a invitaților de seamă prezenți, mi-am anunțat o nouă candidatură la funcția de primar al comunei Șiria. Un nou mandat, o nouă provocare alături de consilierii mei locali și de cetățenii comunei Șiria. Voi merge pe același slogan din ultimii 20 de ani, de când sunt primarul Șiriei „FAPTE, NU VORBE!”. Nu știu dacă am făcut mult sau puțin pentru cetățenii acestei comune, știu însă că tot ce am făcut a fost din toată inima și nu din interes. Vreau să vă mulțumesc pentru susținere. Cu Dumnezeu Înainte!” a conchis ing Valentin Bot

No Comments

Comments for „ZILELE ADMINISTRAȚIEI ȘIRIENE” un eveniment inedit (A) are now closed.