Weekend aglomerat pe ștrandul Neptun

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , ,

Published on iunie 25, 2017 with No Comments

Acest weekend este de departe cel mai aglomerat din sezonul estival 2017. Peste 13 000 de arădeni au luat cu asalt baza de agrement de pe malul Mureșului în căutare de distracție, relaxare, dar mai ales…pentru a se răcori. Cel mai mare aflux de vizitatori a fost înregistrat duminică.

Cea mai aglomerată zonă a fost cea a bazinelor mari, punctele de atracție fiind toboganele. Familiile cu copii au preferat amenjările din zona destinată celor mici.

Sezonul estival 2017 a venit cu unele noutăți.  Taxele de intrare în zona, comercială de terase şi cluburi au fost eliminate, după ce Consiliul Local Arad a aprobat ca acest loc să fie transformat în Parcul Cetăţii. În ceea ce privește tarifele de acces în cele două zone cu bazine, acestea au rămas neschimbate. Biletul pentru o zi costă 13 lei, iar pentru categoriile care beneficiază legal de reduceri, tariful de intrare este 7 lei.

Cel mai mare ştrand din România şi al doilea ştrand ca mărime din Europa situat lângă o apă curgătoare are anual peste  3 000 000 de vizitatori.

No Comments

Comments for Weekend aglomerat pe ștrandul Neptun are now closed.