Voința oamenilor mai puternică decât cea a PSD-ului

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , , ,

Published on octombrie 29, 2016 with No Comments

14886271_10154124158213380_1734184569_n

Consilierul local PSD, Ilie Cheșa, a încercat să interzică accesul oamenilor la ședința Consiliului Local Municipal din teama de a fi tras la răspundere pentru votul dat ieri, cu privire la serviciile de salubrizare, nu doar el ci și întreg grupul consilierilor PSD. Domnul Cheșa demonstrează și de această dată că nu respectă dreptul oamenilor de a participa la ședințele publice, domnul Cheșa și PSD Arad arată că nu înțelege deloc democrația și se comportă ca atare.

Cetățenii îngrijorați de situația în care Aradul va rămâne fără servicii de salubrizare de la 1 noiembrie și angajați ai companiei de colectare a deșeurilor, speriați că vor rămâne fără locuri de muncă au venit la ședința Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, doar ca să se trezească că le este restricționat accesul de către PSD Arad. Pentru că vocea oamenilor este mai puternică decât a oricărui politician sau partid, arădenii au reușit să intre în sala de ședințe.

Domnule Cheșa și întreaga echipă a PSD Arad, măcar în al unsprezecelea ceas aveți un pic de considerație și un minim de respect față de arădenii care v-au votat în iunie!

No Comments

Comments for Voința oamenilor mai puternică decât cea a PSD-ului are now closed.