Victorie în al doilea meci din Slovenia

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 04, 2021 with No Comments

Cel de-al doilea meci de pregătire pentru UTA în Slovenia a coincis cu o victorie, 2-1 cu NK Aluminij, locul șapte în prima ligă slovenă.

Disputat la lumina reflectoarelor, meciul a debutat cu reușită rapidă a slovenilor. În minutul 8, Vukcevic a făcut penalty, iar  Sagadin l-a învins pe Balauru de la punctul cu var. Elevii lui Laszlo Balint nu au acuzat șocul, au controlat ostilitățile, iar Erico și Antal au trecut pe lângă egalare, după două centrări foarte bune a lui Roger. Aceasta a venit în minutul 23, atunci când Miculescu a trecut de doi adversari, a centrat în careu, Antal a reluat spre poartă, dar cel care a atins ultimul balonul și a „semnat” reușita a fost fundașul Grajfoner.

Alb-roșii au dominat în continuare, și-au mai creat și alte situații, dar golul de 2-1 a fost o execuție de excepție a albanezului Batha. Mijlocașul venit în această vară de la Tirana a înscris senzațional direct dintr-o lovitură liberă de la aproape 30 de metri. La finalul reprizei, muntenegreanul Vukcevic și-a „spălat păcatele” și a scos o minge de pe linia porții.

Laszlo Balint pare să-și creioneze încet-încet un prim „unsprezece”, un semn fiind acela că la pauză a schimbat doar portarii. Fundașul croat Medjimorec  a apărut și el la finalizare, dar a reluat cu capul peste poartă, Hora și Miculescu nu au găsit nici ei plasa la centrările lui Antal. Ultimul a mai ratat odată la pasa inteligentă a lui Passaglia, apoi a intervenit „sarabanda” schimbărilor și ritmul a mai scăzut. Slovenii au mai avut o bară, Benga, revenit în teren după aproape trei luni de absență, a avut și el o intervenție salvatoare, și astfel „Bătrâna Doamnă” și-a păstrat avantajul până la final.

Urmează alte două partide de verificare, miercuri, cu maghiarii de la Zalaegerszegi TE și joi, cu una din legendele fotbalului croat, Hajduk Split.

Au evoluat:

UTA: Balauru (46 Iacob) – Vukcevic (Tomozei  65), Erico (Baravykas 65), Medjimorec (Benga 75), Shlyakov (Bustea 65) – Batha (Călin 65), Passaglia (Mihai 75) – Antal (Ubbink 65), Roger (Negoescu 65), Miculescu (Mar 75) – Hora (Mercioiu 65).

NK Aluminij: Janzekovic – Mlinar, Grajfoner, Petek – Pusaver, Nkama, Cermak, Ploj, Majcen- Flakus, Sagadin.

Foto: Črtomir Goznik (NK Aluminij – Facebook)

No Comments

Comments for Victorie în al doilea meci din Slovenia are now closed.