Viceprimarul Călin Bibarț continuă vizita pe șantierele Aradului

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on august 17, 2016 with No Comments

cinema

Vechiul cinematograf Grădiște se transformă într-un centru cultural modern, în urma investiției realizată de Primăria Arad pentru reabilitarea acestuia. Cinematograful Grădiște n-a mai funcționat din 1990 și a fost preluat de municipalitate în anul 2012 de la regia națională de difuzare a filmelor (RADEF) pentru a fi readus în circuitul cultural.

Viceprimarul Municipiului Arad, domnul Călin Bibarț a vizitat astăzi cinematograful Grădiște, unde sunt în curs procedurile de recepție a lucrărilor. Investiția municipalității pentru reabilitarea clădirii (construită între anii 1920-1930) și dotarea cu echipamente moderne este în valoare totală de 1.669.491 lei (cu TVA).

Lucrările de reabilitare a imobilului au avut în vedere : asigurarea utilităților (apă, canalizare, gaz, energie electrică), consolidarea și refacerea parțială a etajului și a planșeului peste parter, termoizolarea clădirii, repararea acoperișului, refacerea finisajelor interioare și exterioare, înlocuirea tâmplăriei interior/exterior, recompartimentări interioare pentru amenajarea de grupri sanitare, magazie, birou administrativ, refacerea instalațiilor de iluminat și de climatizare, dotarea cu mobilier și aparatură modernă de proiecție și sonorizare, S-au realizat lucrări și la grădina de vară a cinematografului, respectiv refacerea ecranului de proiecție, construirea a două grupuri sanitare noi, reamenajare exterioară.

No Comments

Comments for Viceprimarul Călin Bibarț continuă vizita pe șantierele Aradului are now closed.