„Verde pentru biciclişti”, devine deja o tradiție

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on septembrie 01, 2015 with No Comments

 

biticliSâmbătă, pe traseul Zăbrani-Neudorf-Lipova-Neudorf s-a desfășurat cea de a VII-a ediţie a acţiunii sportiv-ecologice „Verde pentru biciclişti”, la startul acesteia fiind prezenți peste 250 iubitori ai sportului cu pedale, de toate vârstele.

Evenimentul a avut și un epilog de socializare, un picnic la Cabana Neudorf, unde au susţinut antrenul Melissa Ţolea, DJ Marius Pancan şi magicianul Cătălin Pintea, muzica și buna dispoziție încheind perfect o zi dedicate celor care iubesc natura şi mişcarea în aer liber.

„Dacă primele trei ediţii s-au desfăşurat doar cu iubitorii de mişcare din comuna Zăbrani, de patru ediţii am prelungit ruta până la Lipova şi numărul participanţilor a sporit considerabil, demonstrând că bicicleta poate fi o alternativă viabilă la automobile, care, să o recunoaștem, pătrund tot mai greu pe străzile Lipovei. Mulţumesc tuturor participanţilor, în special celor care şi-au dat concursul la reuşita acţiunii noastre sportive şi ecologice, respectiv Robac Industriess – fam. Mirela şi Bernard Backin, precum şi Mayday Lipova – Ovidiu Paviliuc” a precizat primarul comunei Zăbrani, Marian Toader, în calitate de iniţiator dar şi participant la „Verde pentru bicicliști“.

 

No Comments

Comments for „Verde pentru biciclişti”, devine deja o tradiție are now closed.