Vasile Ciceac: ,,Am solicitat și am primit o ambulanță pentru SMURD Nădlac”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on februarie 10, 2020 with No Comments

Consilierul județean Vasile Ciceac se implică în problema cu care se confruntă Serviciul SMURD Nădlac, cauzată de defecțiunea singurei ambulanțe. Ambulanța serviciului SMURD Nădlac este defectă de aproximativ două luni, iar echipajul se află în șomaj tehnic.

,,Având în vedere situația de criză cu care se confruntă SMURD Nădlac, am solicitat disponibilizarea unei ambulanțe din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, până la repararea celei defecte sau până la primirea unei ambulanțe noi din partea Consiliului Județean Arad. Am solicitat o ambulanță nouă care să rămână definitiv în cadrul SMURD Nădlac, pentru a evita să ne mai confruntăm cu situații de acest gen pe viitor.

Nu este normal ca SMURD Nădlac să aibă în serviciu o singură ambulanță, având în vedere poziția strategică a acestui serviciu, care a salvat numeroase vieți. Staţia de la Nădlac nu deserveşte doar oraşul Nădlac şi comunităţile din jurul acestuia, ci mai ales sectorul de autostradă A1 din apropiere, în prezent principala cale de acces rutieră a României înspre şi dinspre Europa. Și nu este normal ca angajații ISU, care salvează vieți, să stea în șomaj tehnic!”,  a declarat consilierul județean PNL, Vasile Ciceac.

No Comments

Comments for Vasile Ciceac: ,,Am solicitat și am primit o ambulanță pentru SMURD Nădlac” are now closed.