Vârf de atac din Germania

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Published on iulie 12, 2022 with No Comments

În condițiile în care debutul de sezon bate la ușă, iar UTA este descoperită la capitolul atacanți, conducerea alb-roșiilor a reușit o mutare în compartimentul ofensiv.

„Bătrâna Doamnă” și-a asigurat serviciile elvețianului Orhan Ademi (30 ani, 1,89 m), ultimul sezon la MSV Duisburg, în eșalonul trei german. Masivul vârf de atac a început fotbalul în Țara Cantoanelor, la Au-Berneck, bornele carierei sale fiind echipe din Austria și Germania: Rheindorf Altach, Eintracht Braunschweig, VfR Aalen, SV Ried, Würzburger Kickers şi MSV Duisburg. În 2012, a fost convocat la naţionala U21 a Elveţiei  pentru meciurile de baraj cu Germania din cadrul preliminariilor Campionatului European de Tineret. În sezonul 2013-2014, Ademi bifat și 25 de meciuri în Bundesliga 1, în tricoul celor de la Eintracht Braunschweig, marcând și un gol.

În sezonul precedent, Ademi a marcat 12 goluri în 37 de apariţii în campionat, la care se adaugă alte 5 goluri în 6 apariţii în Niederrheinpokal, fiind cotat la 275 de mii de euro pe transfermarkt

Ilie Poenaru nu a renunțat nici la varianta Virgiliu Postolachi, în condițiile în care tehnicianul arădenilor a precizat că-și dorește trei atacanți în lot. Dacă internaționalul moldovean nu va putea fi legitimate, soluția va fi un fotbalist tânăr, identificat deja.

No Comments

Comments for Vârf de atac din Germania are now closed.