Vandalizarea locurilor de joacă pentru copii

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on februarie 24, 2016 with No Comments

12782366_1089407871101768_1221145193_n

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine și Liniște Publică 1 l-au surprins, în cursul amiezii de astăzi, pe minorul C.S., de 16 ani, în timp ce devasta mai multe obiecte de joacă pentru copii, din Orășelul Copiilor. Adolescentul le-a declarat polițiștilor, cu destulă greutate, că este elev al unei școli pentru copii cu nevoi speciale din municipiu și nu a putut preciza cu exactitate ce anume l-a determinat să distrugă echipamentele din parc destinate copiilor.

Polițiștii locali au mai constatat și faptul că tânărul avea cartea de identitate expirată, aceasta fiind eliberată doar provizoriu, pe perioada unui an calendaristic.

Ne confruntăm adesea cu situații similare; acești copii cu probleme speciale, atunci când reușesc să scape de vigilența cadrelor didactice din școlile unde ar trebui să fie mult mai bine supravegheați, devastează mobilierul urban fără să aibă neapărat și explicații pentru acest lucru, mai ales că au anumite probleme și nu pot fi nici trași la răspundere. Cu toate acestea, este vorba de distrugeri ale unor echipamente plătite de fiecare dintre noi, astfel că se impune o mai mare preocupare în privința controlării acestor tineri, din partea specialiștilor care-i au în grijă.” – Viorica Graur, director general Poliția Locală Arad.

No Comments

Comments for Vandalizarea locurilor de joacă pentru copii are now closed.