UTA, spre Antalya!

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 03, 2023 with No Comments

Jucătorii UTA-ei au revenit azi din vacanță, dar șederea în Arad va fi un scurtă, de numai o zi. După ce dimineață elevii lui Laszlo Balint au susținut vizita medicală, în cursul după-amiezii a avut loc un antrenament ușor pe terenul „ICRTI”.

Mâine dimineață, delegația arădeană zboară de pe aeroportul Timișoara la București, iar de aici își va continua drumul spre Antalya, la bordul unui charter, în care se vor regăsi și alte grupări din Superligă: „U” Cluj, FC Voluntari și Chindia.

Laszlo Balint va avea la dispoziție 25 de jucători pentru stagiul din Turcia. Ademi și Matei și-au încheiat conturile cu UTA pe cale amiabilă, iar Otele, Jobello, Maxim și Negoescu nu mai fac parte din planurile staffului tehnic. Primul nu dorește să-și prelungească înțelegerea cu gruparea arădeană, iar ceilalți trei nu sunt considerți soluții viabile în acest moment. Nici Marko Vukcevic nu pleacă la Side, în Antalya, acuzând o boală infecțiosă (o formă de varicelă), în timp ce Milan Lazarevic (fundaș dreapta, 25 de ani) nu și-a rezolvat încă situația la Vojvodina.

E îmbucurător faptul că Andrei Chindriș și Erico da Silva par să fi depășit problemele create de accidentări și se pot antrena normal. Brazilianul Willie Barbosa a aterizat doar în jurul orei 15.00 la Budapesta și era așteptat să ajungă în cursul serii în Arad. La capitolul juniori noutatea o reprezintă Hunor Sarkozi, fundaș dreapta de 18 ani, care a făcut un tur foarte bun de campionat în Liga a 3-a, la Progresul Pecica.

Iată lotul pentru cantonamentul din Antalya:

Dragoș Balauru, Florin Iacob, Haralambie Mociu – portari

Alexandru Benga, Andrei Chindriș, Erion Hoxhallari, Erico da Silva, Aly Abeid, Mihai Dobrescu, Marco Bota, Hunor Sarkozi – fundași

Idriz Batha, Paul Anton, Juan Cascini, Damian Isac, Rareș Pop, Raul Șteau, Desley Ubbink, Willie Barbosa, Albert Stahl, Fabiano Cibi – mijlocași

Claudiu Keșeru, Virgiliu Postolachi, Stefan Milosevic, Joseph Godwin – atacanți

UTA se va găzdui în stabilimentul de lux „Star Resort”, din Side, unde va sta până pe 14 ianuarie. Între antrenamente, multe dintre ele și de „încărcare”, cu caracter fizic, sunt programate și amicalele cu TSV 1860 Munchen (locul 6 în liga a III-a germană), pe 8 ianuarie, la Regnum (o localitate aflată la aproximativ 35 kilometri de Side) și Kyzylzhar (locul 10 în prima ligă din Kazakhstan), pe 13 ianuarie, probabil în aceeași locație.

No Comments

Comments for UTA, spre Antalya! are now closed.