UTA s-a prezentat aseară

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 31, 2019 with No Comments

Aproape 1.000 de suporteri au fost prezenți aseară, pe arena „Motorul” din Aradul Nou, pentru prezentarea oficială a echipelor cu care UTA va ataca sezonul competițional 2019/2020.

Pe un fond muzical atractiv, au pășit la început pe gazon grupele de copii și juniori, alături de antrenorii care le pregătesc: UTA 2011-2012 (antrenori Abdoulaye Diarra și Cristian Țigan), UTA 2009-2010 (Mircea Aslău), UTA 2008 (Abdoulaye Diarra și Ioan Herman), UTA 2007 (Cristian Țigan), UTA 2004 (Dinu Donca, Costel Bogoșel și Alexandru Țamboi), UTA 2003 (Dinu Donca și Radu Mărginean), UTA 2002 ( Mircea Aslău și Mihai Petcuț) și UTA 2001 (Sandu Gaica și Adi Ungur). A lipsit UTA 2006, plecată în cantonament în Ungaria sub comanda lui Sorin Botiș și Adrian Clop.

A fost din nou evidențiat fatul că UTA are una dintre cele mai bune academii de fotbal din țară, fiind amintite numele internaționalilor Man și Petre, sau cele ale lui Costin, Copaci sau Stahl, care în această vară au făcut pasul spre prima ligă.

A urmat, apoi, momentul cel mai așteptat, prezentarea lotului echipei UTA pentru sezonul 2019-2020. În aplauzele suporterilor, fiecare jucător a pășit pe terenul sintetic din Aradul Nou, echipat în noul echipament, roșu cu alb pe umeri și brațe, pentru meciurile de acasă, negru și argintiu, pentru cele din deplasare.

S-a trecut, apoi, la un joc demonstrativ, timp de 30 de minute, în care au putut fi văzuți la lucru aproape toți componenții lotului, cu excepția lui Ciucur, care e în curs de refacere după o accidentare, respectiv Miculescu, plecat la lotul național Under 18. Suporterii au avut parte și de o apariție surpriză, Youri Coulibaly, căruia clubul îi va prelungi contractul (pe o sumă modică), iar apoi va suporta toate cheltuielile legate de operație.

Scorul, 4-4, a contat mai puțin, important fiind spectacolul din teren și din tribune, galeria având la rândul ei o prestație ca la marile meciuri, cu cântece, scandări, petarde și fumigene. Afișând și un banner cu mesajul „Înainte de orice meci, gândiți-vă o clipă că locul acestui club e în prima ligă!“

Totul s-a încheiat în „Fan Zone”, acolo unde suporterii s-au putut întâlni cu jucătorii și antrenorii, având și posibilitatea de a purta un dialog cu vicepreședinții Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea și Răzvan Cadar, principalul subiect fiind situația arenei „Francisc Neuman”.

Iată, în final, lotul pe care va conta UTA în noul sezon: Iacob, Bolboașă, Opric – portari; Ivan, Tomozei, Melinte, Șeroni, Salka, Fl. Ilie, Stancu, Deta – Ursu, Ciucur, Puşcaş, Hrezdac, Khalaila, Lorenzi, Isac, Vulturar, Bustea, Oroian – Miculescu, C. Rus, Buhăcianu – jucători de câmp.

No Comments

Comments for UTA s-a prezentat aseară are now closed.