UTA revine mâine pe teren. Adversară îi este Turris

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 08, 2020 with No Comments

UTA a evoluat în acest an pe teren propriu în 29 februarie, atunci când depășea cu 3-0 pe Ripensia. Era ultima întâlnire cu suporterii arădeni. Au trecut mai mult de patru luni de atunci, o perioadă aflată sub nefericitele auspicii a ceea ce poartă numele de COVID19.

Timpul a trecut foarte greu, dar mâine „alb-roșii” reiau cursa spre promovare, adversară fiind Turris Oltul Turnu Măgurele. Într-un format de conjunctură, un play-off cu șase echipe, cu cinci etape de disputat. Lucru recunoscut și de tehnicianul arădenilor, Laszlo Balint, într-o conferință de presă desfășurată azi la sediul clubului.

„Suntem în fața unei competiții blitz, din care îmi doresc să ieșim câștigători. Echipele au traversat o perioadă dificilă în ultimele patru luni, dar încrederea pe care o simt eu vine de la băieți. Suntem sănătoși și nerăbdători, iar în același timp îi simt pe toți motivați și receptivi la tot ce am pregătit. Au tonus fizic și mai ales mental, rămân la părere că al doilea aspect va fi elementul cheie în marea majoritate a meciurilor. Cred și sper că am reușit să implementez o mentalitate sănătoasă în vestiar, care să ne permită să ne concentrăm strict pe ce avem noi de făcut, să progresăm și să sperăm la obținerea de rezultate bune. Adversarii au început foarte bine sezonul, au fost și lideri câteva etape. Plecarea lui Erik Lincar a destabilizat puțin liniștea, dar revenirea lui a adus stabilitatea de care aveau nevoie” a analizat succint situația „la zi” Laszlo Balint.

„Ne bucurăm că în sfârșit vom debuta. Suntem în fața unui meci foarte important, întâlnim o echipă puternică, agresivă, pe care am văzut-o în prima etapă. Suntem cu temele făcute, nerăbdători și pregătiți să începem play-off-ul. Am rămas concentrați la antrenamente și avem încredere că ne vom îndeplini obiectivul. Vrem să ținem punctele la Arad!” a precizat și căpitanul echipei Cipri Rus.

„Trebuie să demonstrăm în aceste cinci meciuri că suntem capabili să obținem această promovare și să transformăm anul 2020 într-unul care să conteze cu adevărat în istoria clubului UTA” a concluzionat Gyuszi Balint.

UTA – Turris se dispută mâine, 9 iulie, de la 17.30, fără spectatori, conform protocolului provocat de pandemia Covid-19.

Arbitri: Marian Barbu (Făgăraș) – Dragoș Iliescu (Craiova), Alexandru Vodă (Alba Iulia). Rezervă: Viorel Flueran (Craiova). Observatori: Radu Bitea (Oradea), Dan Monea (Aiud).

Meciul se poate urmări în direct pe Digi Sport, Look și Telekom Sport. Pentru cei mai fideli suporteri, în limita a 500 de locuri, va fi amplasat un ecran uriaș în Piața Avram Iancu.

 

No Comments

Comments for UTA revine mâine pe teren. Adversară îi este Turris are now closed.