UTA rămâne lider în „B2” și după meciul cu Pâncota

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 07, 2015 with No Comments

uta pancot

UTA a demonstrat si azi că merită să fie pe primul loc în seria a II-a, a ligii secunde, dovedind înainte de toate concentrare și pragmatism. În prezența a circa 1000 de spectatori, elevii lui Roland Nagy au învins în ceea ce se numește derby-ul județului Arad, pe Șoimii Pâncota.

Partida a început cu întârziere din cauza ceții dense care a coborât peste arena „Motorul” din Aradul Nou. Meciul a debutat destul de haotic, fără o construcție clară a jocului din partea niciunei echipe, dar cu timpul alb-roșii s-au dovedit mai pragmatici în joc.Trupa lui Ionuț Popa a speculat câteva ocazii, reușind în minutul 17 să înscrie dintr-o fază fixă, dar golul a fost anulat, Dragalina centrând prin spatele porții apărate de Miron. După doar un minut, Fuchs trimite un șut bombă dar Miron a fost la post reușind să respingă balonul.

Arădenii de la UTA au deschis scorul în ultimul minut al primei reprize. Burlă a bătut foarte ine o lovitură liberă de pe partea dreaptă, veteranul Botiș a trimis cu capul până la Ciprian Rus, care din trei metri a trimis balonul în poartă, iar UTA intra la pauză cu un avantaj de 1-0 pe tabelă.

Al doile mitan a început cu oaspeții la cârma jocului, trecându-și în cont o imensă ocazie, în min.61, atunci când șutul lui Pirtea din șase metri a lovit bara porții apărate de Miron. Alb-roșii au acceptat dominare preferând arma contraatacului. În minutul 62, Ciprian Rus a făcut o incursiune pe partea stângă, după care a centrat perfect pentru Strătilă în careul mic, acesta trimițând pe lângă bravul veteran al pâncotanilor, Irimia, pentru 2-0.

Tabela a rămas nemodificată, iar UTA rămâne liderul seriei de vest a ligii a doua după cinci victorii consecutive. Pentru alb-roșii urmează două jocuri în deplasare; miercuri la Tărlungeni, în ultima etapa a turului, iar duminică, 15 noiembrie, la Mediaş, într-un meci televizat de Digi Sport.

Au evoluat:

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Burlă – Strătilă (76 Hlistei), Chindriș, Dobrean (63 Jorza), Copil – Rus (84 Sorian), Curtuiuș.

Șoimii Pîncota: Irimia – Dan, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Issa, Fuchs (80 Alin Mihai) – Gîlcă (57 Oprea), Dragalina (63 Danci), Pirtea – Ousmane.

No Comments

Comments for UTA rămâne lider în „B2” și după meciul cu Pâncota are now closed.