UTA, prezentare de cinci stele!

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on august 09, 2017 with No Comments

UTA a dovedit că se respectă și respectă, o dovadă fiind modul în care a fost organizat evenimentul din această seară.

La sala de recepții ”Biavati”, cu Eusebiu Pistru o gazdă excelentă, „familia” UTA-ei –  echipă, bancă tehnică, staff, antrenori ai echipelor de juniori, abonați, galerie, sponsori și parteneri – s-a reunit pentru a deschide festiv noul campionat.

Evenimentul a cuprins o conferință de presă, cu întrebări și din partea suporterilor, prezentarea lotului, cu ultima achiziție, mijlocașul Alin Buleică (născut pe 12 septembrie 1991), care va îmbrăca tricoul alb-roșu. Cel mai proaspăt component al UTA-ei a făcut junioratul la Școala de Fotbal ”Gică Popescu” și s-a afirmat la Universitatea Craiova, alte borne din cariera fotbalistică fiind Petrolul Ploiești, CS Turnu Severin, U Cluj, Pandurii Târgu Jiu și Concordia Chiajna. Au urmat apoi cântecele şi fotografiile, care se doresc să fie puse în albumul amintirilor sub titlul „anul promovării”.

„Sincer, atâta entuziasm, emulație și dorință de performanță nu am mai întâlnit niciunde. Apreciez strategia conducerii, sacrificiul făcut pentru transferul unor jucători importanți, dar şi stabilitatea ce ne-o oferă în continuare. După patru ani de liga a 2-a a venit momentul să promovez și eu în Liga 1. Odată cu UTA. Nu vreau să par optimist, dar sunt convins, vom promova!” a precizat Adrian Mihalcea, antrenorul alb-roșiilor.

Foto: uta-arad.ro

No Comments

Comments for UTA, prezentare de cinci stele! are now closed.