UTA – Petrolul se amână. Șase ploieșteni depistati pozitiv la testele COVID-19

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 03, 2020 with No Comments

Partida UTA – Petrolul, programată oficial pentru ziua de sâmbătă, 4 iulie, de la ora 17.00, a fost amânată de Federația Română de Fotbal. Decizia a fost anunțată joi seară, după ce la echipa prahoveană au fost confirmate, joi dimineața, șase rezultate pozitive la COVID-19 în urma unei testări efectuate la nivelul lotului.

Federația nu a mai așteptat rezultatele retestării celor de la Petrolul, comunicând că partida va fi reprogramată la prima dată disponibilă. Cel mai probabil partida va fi una „intermediară”, în funcție de cum vor avea drept de joc ploieștenii, datele  disponibile fiind 8 iulie, 14 iulie, 22 iulie și 29 iulie.

„Având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul ultimei videoconferințe, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile, partida UTA Arad – FC Petrolul Ploiești, programată sâmbătă, 4 iulie, la Arad, a fost amânată. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. De asemenea, Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate, în cazul în care vor exista mai multe, vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional. DSP Prahova a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Ploiești” se precizează în comunicatul FRF.

Play-off-ul Ligii 2 debutează vineri, de la ora 17.00, cu partida de la Turnu Măgurele dintre Turris Oltul și Campionii FC Argeș. Sâmbătă, de la ora 17:00, trebuia să se joace UTA Arad – Petrolul, etapa urmând să se încheie marți, de la ora 20.00, atunci când are loc întâlnirea dintre CS Mioveni și Rapid.

No Comments

Comments for UTA – Petrolul se amână. Șase ploieșteni depistati pozitiv la testele COVID-19 are now closed.