UTA – Petrolul, pe ecran mare!

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 14, 2020 with No Comments

Pentru partida cu Petrolul Ploiești, UTA și autoritățile locale le oferă din nou suporterilor alb-roșii posibilitatea de a urmări meciul din fața unui ecran uriaș. Și de această dată manifestarea va avea loc în Piața Avram Iancu, informații despre eveniment fiind oferite prin intermediul unui comunicat al clubului.

Iată conținutul acestuia:

„Miercuri, 15 iulie, în colaborare cu Primăria Arad (prin Centrul Municipal de Cultură), clubul UTA organizează vizionarea pe ecran mare a meciului cu Petrolul Ploiești.

Locația: Piața Avram Iancu (500 de locuri).

Acces: gratuit, pe bază de înscriere.

Modalități de înscriere:

- Telefon, SMS, WhatsApp: 0744 767 291

- Email: media@uta-arad.ro

Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon.

Termenul limită pentru înscriere: miercuri, 15 iulie, ora 12.00.

Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă. Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant.

Programul zilei începe la ora 17.00, cu proiecții documentare sportive! Este interzisă introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice.

De asemenea, vă anunțăm că, în continuare, se pot achiziționa bilete virtuale pentru meciul UTA – Petrolul. Cele online rămâne disponibile la adresa https://uta.iabilet.ro/. Cele fizice se găsesc la sediul clubului, Calea Victoriei, nr.20, astăzi, în intervalul orar 10.00 – 18.00, și miercuri, între orele 10.00 – 14.00. Tot miercuri, de la ora 16.00, sunt puse în vânzare și în Piața Avram Iancu”.

No Comments

Comments for UTA – Petrolul, pe ecran mare! are now closed.