UTA mai departe în Cupa României după ce au trecut de “pizzari” de la Becicherecul Mic”

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on august 14, 2014 with No Comments

UTA Bătrâna Doamnă își continuă ascensiunea în Cupa României după ce a trecut cu scorul de 3-0 de Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, meci disputat pe arena din Sânicolaul Mic.

În prima parte a jocului, singura faza periculoasă a celor de la UTA s-a petrecut în minutul 10,atunci când Nădăban a trimis în bară o lovitură liberă. Arădenii au intrat după primele 45 de minutela vestiare cu un scor alb pe tabelă.

În partea a doua a jocului, elevii pregătiţi de Roland Nagy au devenit mai pragmatic în joc, parcă ieşiţi mai motivaţi de la vestiare. În partea a doua a jocului, elevii pregătiţi de Roland Nagy au devenit mai pragmatic în joc, parcă ieşiţi mai motivaţi de la vestiare. A venit şi a doua schimbare după ce în minutul 22 Ciprian Rus a suferit o entorsă la gleznă, Petrică Dragoș fiind înlocuitorul său. După pauză în locul lui Hlistei a fost introdus Burlă, iar în atac a venit senegalezul Ousmane Mansour care i-a luat locul lui Bulza.

Schimbări făcute de antrenorul arădean s-au dovedit a fi foarte inspirate.

În minutul 56  Ousmane Mansour a fructificat perfect o pasă în adâncime trimisă de Nădăban, a șutat de la 16 metri, aducând astfel UTA în avantaj, 1-0! În minutul 75, Dragoș a trimis o centrare în careu, același Ousmane reuşind să marcheze cu capul pentru 2-0!

Dragoș a închis tabela la 3-0, atunci când a scăpat singur cu portarul bănăţenilor Culda, l-a driblat pe acesta și a marcat în poarta goală.

Au evoluat în teren:

UTA: Bodea – Popa, Botiș, Varga, Suslak – Copil (70 Leucuța), Chindriș, Nădăban, Hlistei (46 Burlă) – Rus (22 Petrică Dragoș), Bulza (46 Ousmane).

Nuova Mama Mia: Culda – Hodiș, Telescu, Hecsko, Zurbagiu – Radu, Luță (85 Molcuț), Ștefanovici, Negruț (50 Toma) – Silaghi (69 Tăbăcaru), Doană (68 Steop).

 

 

No Comments

Comments for UTA mai departe în Cupa României după ce au trecut de “pizzari” de la Becicherecul Mic” are now closed.