UTA, doar egal în fața liderului

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on octombrie 07, 2015 with No Comments

uta 1

Nici în intermediara de azi UTA nu a reușit să obțină prima victorie pe teren propriu. Una care ar fi fost cu atât mai valoroasă, cu cât pe terenul din Aradul Nou pa primit vizita liderului seriei, FCM Baia Mare.

A fost din nou egal, 1-1 (0-1), după un meci în care alb-roșii au evoluat foarte slab în prima parte, reușind însă o prestație mai aproape de așteptări în repriza secundă.

După un început de meci pe care l-au dominat, băimărenii au reușit deschiderea scorului în min. 21. Atunci când ex-utistul Ignea a trimis o diagonală pentru Sîrbu, acesta a intrat în careu şi l-a servit perfect pe Arnăutu, în careul mic, acesta trimițând în poartă, 0-1. UTA a încercat să revină în joc, dar până la pauză a reușit doar două șuturi peste poarta lui Ormenișan, prin Szekely și Burlă.

Repriza secundă a debutat cu o ocazie a lui Manea, mingea trimisă de acesta, la rădăcina barei, fiind respinsă în corner de goal-keeper-ul oaspeților. Golul egalizator a venit în min 70, reușita aparținându-I lui Botiș. Acesta a reluat din apropiere, după o centrare a lui Burlă, profitând și de o nesincronizare a fundașilor băimăreni.

Au evoluat, în fața a aproximativ 1.000 de spectatori și sub privirile lui Mircea Rednic, antrenorul dinamoviștilor, prezent și el în tribune:

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiş, Burlă – Filaret (Copil), Chindriş – Man (Costin), Hlistei, Curtuiuş – S. Szekely (Rus). Rezerve: Anca – Vlad, Costin, Jorza, Gligor.

FCM:  Ormenişan – Străuţ, Oltean, Ilie, Lupu – Ignea, Leonte – Sîrbu (Munteanu), Păcurar (Codin), Balaure – Arnăutu. Rezerve: Bota – Duruş, Hodor, V. Pop, Ster, D.

 

 

 

No Comments

Comments for UTA, doar egal în fața liderului are now closed.