UTA a prezentat noile achiziţii

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , ,

Published on septembrie 03, 2014 with No Comments

 

Petrică Dragoș și Ousmane Gueye și fundaşul Adrian Voicu sunt cei trei fotbalişti care s-au alăturat jucătorilor de la UTA transferaţi în această vară, după promovare. Aceştia au fost prezentaţi într-o conferinţă de presă.

Iată declaraţiile celor trei noi sosiţi;

“UTA e cea mai titrată echipă din provincie, iar proiectul de aici cu adevărat serios. Vreau să-mi fac treaba, să ajut echipa să urce în Liga a doua și chiar mai mult”, a declarat Dragoș, care va purta numărul 11 pe tricou.

“Vrem să facem un sezon foarte bun. Personal, vreau să înscriu cât mai multe goluri și să câștigăm cât mai multe meciuri, a declarat Ousmane.

“Mă simt fericit că am ajuns la Arad, sunt înconjurat de profesioniști, exact asta am căutat”, a declara Voicu.

O altă veste bună este că au venit doi parteneri noi în acst proiectm Atrium Mall şi Universitate de Vest “Vasile Goldiş” din Arad. Astfel UTA va avea un sediu nou în incinta mall-ului arădean în suprafaţă de 200 metri pătraţi

“Săptămâna viitoare încep lucrările de amenajare, avem 200 de metri pătrați unde vor fi două birouri, sală de conferințe și un fan shop unde îi invităm toți suporterii și iubitorii echipei. Gândul nostru e să ajungem în Liga I, iar pentru acest lucru trebuie să susținem brandul și să-l reactualizăm”, a spus team-managerul Codru Grădinariu.

Din incinta Atrium Mall vor putea fi achiziționate biletele și abonamentele pentru sezonul 2014-2015. Din 9 septembrie vor fi puse în vânzare, între orele 16,00 și 20,00, iar prețurile sunt următoarele: abonamente tribuna I și II – 100 de lei pentru tot sezonul; bilete de intrare – 10 lei / meci.

UTA va debuta în noul sezon al Ligii a III-a vineri, de la ora 17.00, la Craiova.

No Comments

Comments for UTA a prezentat noile achiziţii are now closed.