UTA a prezentat echipamentul cu care „atacă” prima ligă

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on august 21, 2020 with No Comments

UTA și-a prezentat noul echipament oficial pentru sezonul 2020/2021, unul care trimite la perioada de glorie a clubului, cu titluri de campioni și cupe ale României.

Tricoul va fi în dungi, alb și roșu, șorturile și jambierele vor fi roșii. Pe piept, într-un chenar alb, se va regăsi principalul sponsor, „Efbet”,  ceilalți parteneri ai clubului înscriși deja pe tricoul de joc fiind International Alexander Holding (în față), respectiv Pizza 5 Colțuri și Deninstal (pe spate). Pe tricouri își va găsi loc și stema sau numele Primăriei Arad.

„Vă prezentăm echipamentele de joc ale UTA-ei în primul sezon de Liga 1, după 12 ani! UTA revine la tricoul tradițional, roșu cu dungi albe! Tricoul este model unicat al producătorului german Saller, care nu este disponibil în catalog.

Șortul, dar și jambierele vor fi de culoare roșie. Noutate pentru acest sezon, tricoul de deplasare va fi de culoare gri, cu inserții portocalii neon. Tricourile vor fi disponibile în curând pe 1945.ro” a anunțat UTA, pe contul său de facebook.

 

No Comments

Comments for UTA a prezentat echipamentul cu care „atacă” prima ligă are now closed.