UTA a pierdut la limită partida cu Debrecen

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 17, 2013 with No Comments

UTA a susţinut un meci de verificare  cu ocupanta locului trei în prima ligă maghiară Debrecen, unde a pierdut la limită, scor 2-1 (1-1) pentru gazde, însă a avut o prestaţie bună în Ungaria.

Băieţii pregătiţi de Adrian Falub au reuşit să deschidă scorul dintr-un penalty, bine executat de Voiculeţ (foto), după ce tot el l-a obţinut, fiind faultat de un fundaş maghiar. Până la pauză gazdele au egalat, profitând de o nesincronizare a defensivei alb-roşii, dar arădenii şi-au trecut în cont încă două bune ocazii de a marca, prin Voiculeţ, “foarfecă” pe lângă poartă, şi Bîrză, şut la rădăcina barei, respins de portar.

În partea a doua a meciului, UTA a avut trei bune oportunităţi de a înscrie, prin Neagu, Capătă şi Bîrză, dar cei care au reuşit să preia conducerea au fost maghiarii. Francezul Pellet a faultat în propriul careu, şi unul din jucătorii gazdă a înscris. Până la final UTA putea egala prin Miron care a avut două bune oportunităţi de a marca, dar portarul gazdelor a reuşit să se opună.

De menţionat că la meci a asistat şi Adrian Marțian, însoţit de Giovanni Catanzariti.

Adrian Falub a început partida cu: Matijas – Ene, Gligor, Siminic – Feussi, Mărginean, Lazea, G. Neagu – Bîrză, Voiculeţ, Capătă. Pe parcursul meciului au mai intrat în teren: Miron, Suslak, Chindriș, Wild, Monac, Raţ, Cioară și Gornic.

Debrecen a răspuns cu: Verpecz – Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut – Bódi (Shedi 80.), Ramos (Gál 75.), Czvitkovics, Szakály (Burics 80.) – Rezes (Sidibe 46.), Coulibaly. Cu menţiunea că Mészáros şi Szakály sunt internaţionali de seniori, iar Bodi component al al naționalei U21.

No Comments

Comments for UTA a pierdut la limită partida cu Debrecen are now closed.