UTA a înregimentat un fundaș tunisian

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 04, 2018 with No Comments

UTA a bifat un nou transfer, alb-roşii legitimându-l pe fundaşul central Oulaid El Hasni, un tunisian cu cetățenie franceză, cu evoluții la grupări din Serie B, cum ar fi Monza, Vicenza şi Triestina.

Timp de câteva zile Ionuţ Popa i-a testat la antrenamente pe internaţionalul macedonean de tineret Nehar Sadiki (20 ani) şi pe tunisianul cu cetăţenie franceză Oulaid El Hasni (25 ani, 1,92 m), ambii evoluând ca fundaș central. Tehnicianul „Bătrânei Doamne” a optat în final pentru jucătorul tunisian, acesta urmând să completeze defensiva UTA-ei, formată în acest moment din Alexandru Manea, Rafael Iuga şi Samba Benga.

Și adversara UTA-ei de la finalul săptămânii, Luceafărul Oradea, a făcut câteva mișcări pe piața transferurilor. În ultimele zile de mercato, bihorenii au reuşit patru achiziţii: fundaşul Andrei Tînc, mijlocaşii Patrick Peter (Centrul Național de Pregătire Timișoara) şi Hery Kim (primavera Sassuolo) şi atacantul Daniel Lăsconi (Afumați).

Partida de la Oradea, care se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, nu va fi televizată. Având în vedere distanța scurtă dintre Arad și Sânmartin, la partidă sunt așteptați și numeroși fani arădeni, care pot fi un sprijin pentru gruparea alb-roșie în tentativa de a-şi continua seria pozitivă.

No Comments

Comments for UTA a înregimentat un fundaș tunisian are now closed.