UTA a cedat în faţa “daco-geţilor” din Colentina

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on august 05, 2018 with No Comments

UTA a debutat cu o înfrângere în noul sezon al ligii secunde, după ce a fost învinsă la Bucureşti de fosta prim divizionară Juventus, care a optat din acest campionat pentru un nume cu rezonanţe patriotic-istorice, “Daco-Getica”. Ce-o avea totuşi cartierul Colentina cu bravii noştrii strămoşi, rămâne un mister al  istoriei.

Revenind la zilele noastre, să spunem că “daco-geţii” bucureşteni s-au impus cu 2-0 (2-0), graţie reuşitelor lui Voicu (min. 10) şi Stănescu (min. 32). UTA a făcut o primă repriză ştearsă, fără realizări notabile, exceptând șutul lui Petra (min. 25), din mijlocul careului, şi lovitura liberă bine executată de Vădrariu (min. 44), ambele parate de goal-keeper-ul “daco-get” Gavrilaș.

În partea secundă, Ionuț Popa i-a trimis în teren pe Matei și C. Rus, iar jocul s-a schimbat, UTA dominând clar. Au apărut și ocaziile, prima în min. 63, când Enescu a ratat incredibil, șutând în blocaj de la marginea careului mic. UTA a înscris în min. 65, dar reuşita lui Vădrariu, care a fructificat o centrare a lui Rus, a fost anulată la semnalizarea “vigilentului” asistent Vlase, care cu “ochi de şoim” a considerat că mingea centrată de ultimul a depăşit în prealabil linia de fund. Până la final, UTA a mai ratat câteva bune ocazii, prin C. Rus şi Vădrariu, gazdele replicând prin Voicu şi Teuţ, fără ca tabela să se mai modifice.

Aşadar start ratat pentru UTA, la capătul unui meci în care a arătat şi lucruri bune, dar a plătit tribut greşelilor individuale, lipsei de concentrare la finalizare şi mai ales handicapului vizibil la capitolul omogenitate.

Au evoluat, în faţa a aproximativ 300 de spectatori:

Daco-Getica: Gavrilaş – Udrea, Vlad, Petriş, Carabela, Călinţaru, Cîrjan (Grigore), Nedelcu, Stoinescu – Bustea (Ilie) – Voicu (Teuț).

UTA: Bodea – Costin, Manea, Benga, Copaci – Enescu, Coulibaly – Cubleşan (D. Popa), Petra (Matei), Vădrariu – Al. Pop (C. Rus).

Au arbitrat: E. Ioniţă (Constanţa) – la centru, Fl. Vișan (Galaţi) şi D. Vlase (Slobozia) – asistenți. Obs. FRF: D. Dincă – Călărași și I. Borcan – Ploiești.

 

No Comments

Comments for UTA a cedat în faţa “daco-geţilor” din Colentina are now closed.