Univ Goldiş ICIM Arad a pierdut derby-ul cu CSM Tîrgovişte

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 12, 2013 with No Comments

Cel mai aşteptat meci din campionatul feminin de baschet dintre CSM Târgovişte şi Univ Goldiş ICIM Arad a revenit gazdelor, care s-au impus cu 72-61(18-15, 11-19, 22-15, 21-12).

Galben-albastrele au evoluat destul de bine în primele două sferturi, au controlat şi prima parte a celui de al treilea, când au condus cu 40-29, dar de aici parcă “filmul” s-a rupt inexplicabil.

Au apărut greşelile, ratările inexplicabile sub panou, pe fondul unui joc agresiv al grupării lui Florin Nini, care a beneficiat  şi de prestaţia foarte bună a lui Ajavon şi Matic. Impulsionate şi de public, baschetbalistele gazdă au refăcut diferenţa, iar înaintea ultimului sfert conduceau cu 51-49.

Unul în care arădencele aveau şansa de a reveni, dar le-a lipsit luciditatea. Brosovszky şi Milovanovic nu au prins cea mai fastă zi, Risper a fost lăsată pe bancă de tehnicienii Aradului, zona nu a funcţionat nici ea, iar doritul sfert al revenirii a fost un fiasco.

Totul încheindu-se cu victoria gazdelor şi cu senzaţia, uşor amară, că Aradul mai are nevoie de ceva pentru a putea emite şanse la titlu în acest sezon. Nu e însă timp pentru “lingerea rănilor”, pentru că etapa viitoare la Arad soseşte CSM Satu Mare, într-o partidă care se anunţă din nou a marilor ambiţii.

Târgovişte: Miljkovic 4 (1×3) – Mărginean 5 (1×3), Robbins 11 (2×3) – Davis 10 (1×3), Matic 13. Au mai jucat: Ajavon 16 (2×3), Pop, Walker 13, Stoenescu. Rezerve: Huţanu şi Filip. Antrenor: Florin Nini

ICIM: Risper 6 (1×3) – Brosovszky 5 (1×3), Givens 21 – Wirth 13 (1×3), La Plante 10. Au mai jucat: Milovanovic 4, Bartee 2, Cutaş. Rezerve: Moraru, Crăciun, Mercea. Antrenori: Dan Moraru şi Cristina Ciocan

Arbitri: Marius Ciulin (Constanţa) şi Ciprian Stoica (Sibiu).

No Comments

Comments for Univ Goldiş ICIM Arad a pierdut derby-ul cu CSM Tîrgovişte are now closed.