Un membru ACL a fost lovit de o mașină cu însemnele PSD, iar acum se încearcă mușamalizarea incidentului

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 21, 2014 with No Comments

Alianța Creștin Liberală Arad constată, cu stupoare, că cei din PSD au trecut la cunoscutele lor practici de vătămări corporale ale competitorilor politici. Dacă în urmă cu doi ani, câțiva tineri ai PSD Arad au bătut cu bestialitate, folosindu-se de bâte telescopice, un tânăr al PDL, în cursul serii de luni, un membru ACL a fost lovit de una dintre mașinile de campanie ale lui Victor Ponta.

Astfel, în seara de 20 octombrie 2014, co-președintele Organizației ACL Dezna a fost călcat efectiv de către un individ aflat la volanul unui automobil Dacia Logan inscripționat cu însemnele PSD și cu portretul lui Victor Ponta. După incident, victima a sunat la 112, acuzând puternice dureri abdominale și în zona pieptului, iar la scurt timp, o ambulanță s-a prezentat la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Pentru că acuza dureri foarte mari, bărbatul a fost transportat la spitalul din Sebiș, iar ulterior a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Audiat de polițiști, membrul ACL a depus o plângere în care a reclamat că a fost lovit cu intenție de către un șofer, aflat la volanul unei mașini cu însemnele PSD, care a dispărut și a solicitat oamenilor legii identificarea agresorului.

Alianța Creștin Liberală Arad are toate motivele să suspecteze intenția Poliției de mușamalizare a acestui caz, deoarece încă de la primul contact cu victima, polițiștii au încercat să arate că nu este vorba despre niciun accident. Nici până la acest moment autorul agresiunii și mașina în cauză nu a fost identificați de către Poliție.

După incidentele cu bannerele PSD din Municipiul Arad, Poliția dovedește încă odată că este la cheremul liderilor PSD, încercând mușamalizarea acestui caz.

Alianța Creștin Liberală face un apel către cetățeni, pentru ca aceștia să se gândească bine la ce fel de Stat a realizat în acest moment PSD, un Stat ale cărui instituții, atunci când ești lovit cu mașina, nu îți sar în apărare, ba mai mult, poate îl vor scoate chiar vinovat pe cel agresat.

No Comments

Comments for Un membru ACL a fost lovit de o mașină cu însemnele PSD, iar acum se încearcă mușamalizarea incidentului are now closed.