Un jandarm a intervenit pentru aplanarea unui conflict

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on august 14, 2013 with No Comments

Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, aflat în timpul liber, a intervenit pentru aplanarea unui conflict care a avut loc între mai multe persoane, în municipiul Arad.

Jandarmul, în cursul zilei de miercuri 14 august a.c., conducea autoturismul proprietate personală pe strada Petru Rareş din municipiu în momentul în care a observat, pe marginea străzii, un grup de persoane implicate într-o altercaţie. Jandarmul a oprit autoturismul şi a intervenit pentru a aplana conflictul. La un  moment dat, unul din cei implicaţi în eveniment a scos un pistol şi a tras un foc de armă în plan vertical. Jandarmul, dovedind mult tact şi stăpânire de sine, i-a precizat bărbatului să lase arma iar acesta s-a conformat şi a aruncat-o în portbagajul unui autoturism.

Evenimentul a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 iar la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie. În prezent se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care evenimentul a avut loc.

Conflictul a fost aplanat şi nu a degenerat datorită intervenţiei prompte şi profesioniste a jandarmului. El îşi desfăşoară activitatea în cadrul unei subunităţi de ordine publică fiind jandarm din anul 1999.

No Comments

Comments for Un jandarm a intervenit pentru aplanarea unui conflict are now closed.