Tur al clădirilor istorice arădene

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on octombrie 01, 2020 with No Comments

Aradul se dovedește, în continuare, o atracție turistică, prin patrimoniul arhitectural şi istoric, în special prin multitudinea de palate și clădiri construite în stil Secession, la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX.

Recent, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a Județului Aradul a organizat, la solicitarea unei agenții de turism, un tur ghidat al orașului pentru un grup de turiști, sosiți la Arad din toate colțurile țării, inclusiv din București. Cei 29 de turiști au vizitat Palatul Administrativ, Palatul Cultural, Colegiul Național „Moise Nicoară”, Palatul Neuman, Palatul Szantay și Poarta cu Păuni.

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a Județului Arad pune la dispoziție tururi atractive, prin care se prezintă istoria și povestea clădirilor din municipiul Arad, principala condiție fiind respectarea normelor în ceea ce privește situația pandemică actuală: purtarea măștii, distanțarea fizică etc.

Următorul tur ghidat organizat de Centrul de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad va avea loc sâmbătă, 10 octombrie 2020, de la ora 10:00 și va avea ca temă istoria familiei Neuman. Pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook „Turism Arad”.

 

No Comments

Comments for Tur al clădirilor istorice arădene are now closed.