Traian Igaş: “Arădenii sunt, din nou, cu un pas înaintea guvernanţilor!”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 29, 2014 with No Comments

Aradul este cu un pas în faţa Guvernului şi în ceea ce priveşte pregătirile pentru iarnă. Mă refer la un proiect unic în România, desfăşurat la Arad de către Consiliul Judeţean care a investit din bani proprii în perdele de protecţie încă din anul 2013.

Perdelele au fost plantate, la sfârşitul lui 2013, pe marginea drumului judeţean care leagă localităţile Semlac-Şeitin şi Nădlac, un drum afectat de zăpada viscolită în fiecare iarnă. Autorităţile judeţene vor continua programul şi în 2014 cu alte patru tronsoane de drumuri judeţene pe aproximativ 21 km.

Guvernul USL are legislaţia funcţională, lăsată de Guvernul anterior cu tot cu  “Programul de prevenire a înzăpezirii șoselelor” pentru drumurile naţionale, dar ce alege să facă? Ce face de când e la cârma ţării: împovărează autorităţile locale cu atribuţii şi schimbă pe legi.

În timp ce Aradul are deja plantate perdele de protecţie, Guvernul Ponta abia demarează marea operațiune după ce a modificat iar legislația dându-i mână liberă vicepremierului Liviu Dragnea să transfere operațiunea de plantare la consiliile județene.

Guvernul Ponta bate pasul pe loc în timp ce Aradul îşi face treaba pentru cetăţenii săi!

 

No Comments

Comments for Traian Igaş: “Arădenii sunt, din nou, cu un pas înaintea guvernanţilor!” are now closed.