Tinerii liberal reformatori au demarat proiectul „365 de zile de sărbătoare”

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on mai 14, 2015 with No Comments

La mijlocul acestei săptămâni, membrii ai organizaţiei de tineret a Partidului Liberal Reformator, filiala Arad, au vizitat o familie monoparentală – o mamă cu un copil cu handicap , care trăiesc dintr-o indemnizaţie de 78 lei –  unde au oferit ajutoare constând în haine şi alimente.

A fost, în fapt, prima acţiune din cadrul unui proiect care se va derula la nivel naţional, sub titulatura „365 de zile de sărbătoare”. Lunar, va fi identificată câte o familie nevoiaşă, cu copii, care va fi ajutată să-şi rezolve cele mai stringente nevoi, nu doar haine şi alimente, ci, în măsura posibilităţilor, aparatură electrocasnică (aragaz, maşină de spălat etc.) Lucru pentru care tinerii vor căuta sponsori dornici să ajute, punctual. Această primă acţiune s-a realizat exclusiv pe cont propriu, fiecare tânăr liberal reformator contribuind la achiziționarea produselor donate în limita posibilitatilor.

”Acţiunea este menită nu doar să-i ajute pe cei aflaţi în dificultate, ci, mai ales, de a-i face pe români să conştientizeze că nu doar de Paşti şi de Crăciun trebuie să fim milostivi, ci vrem să dezvoltăm simţul compasiunii, ca o calitate permanentă, mai ales în rândul tinerilor” au precizat promotorii acestui demers.

No Comments

Comments for Tinerii liberal reformatori au demarat proiectul „365 de zile de sărbătoare” are now closed.