Țigări timbrate necorespunzător, depistate de polițiștii de ordine publică

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on martie 19, 2018 with No Comments

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un bărbat care transporta țigarete timbrate necorespunzător.

Polițiștii au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 57 de ani, din Arad în timp ce transporta într-un autoturism, pe strada Aurel Suciu din municipiu, cantitatea de 1.720 de țigarete de diferite mărci timbrate necorespunzător.

Întrega cantitate de țigarete a fost indisponibilizată, bărbatul fiind sancționat conform Legii 12/1990 cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

 

Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști

 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, la sfârșitul săptămânii trecute, două mandate de executare a pedepsei închisorii.

 

Polițiștii au depistat, pe raza municipiului, un tânăr de 19 ani, din Arad, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Baia Mare au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

A mai fost depistat, tot pe raza municipiului, un tânăr de 26 de ani, din Arad, care are de executat 1 an și 277 de zile pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Cei doi tineri au fost depuși în Penitenciarul Arad.

 

 

 

Infracțiuni rutiere

 

Polițitștii rutieri au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au încălcat prevederile legislației rutiere.,

 

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au depistat un tânăr de 24 de ani, din județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, pe raza localității, fără a avea acest drept.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

 

Polițiștii din Vladimirescu au depistat un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, pe raza localității Mândruloc, având valabilitatea numerelor provizorii expirată din data de 15 februarie a.c..

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturim neînmatriculat.

 

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe raza localității Sântana, un tânăr de 26 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,96 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă tânărul a refuzat, pe numele lui fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

A furat 21 de creme de față

 

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii cercetează un bărbat de 34 de ani, din Grăniceri, depistat în flagrant în timp ce sustrăgea 21 cutii de cremă pentru față dintr-un magazin de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 723 de lei a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Peste 500 de sancțiuni contravenționale la rutieră,

în ultimele 3 zile

În ultimele 72 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 516 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 190.000 de lei.

Dintre acestea, 164 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 352 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 37 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.

 

No Comments

Comments for Țigări timbrate necorespunzător, depistate de polițiștii de ordine publică are now closed.